Mi a xprofit.win?

Ez egy kényszerített egyenes vonalú mátrix, amely 3000 dollárt ad minden egyes pozícióhoz újra és újra. Hetente vagy havonta kereshetsz ennyit. Vásárolhatsz, pozíciót amennyit csak akarsz. A pozíció ára csak 1,00 dollár!

Ez nem gazdag, gyors rendszer. Ez egy olyan hirdetési platform is, amely lehetővé teszi tagjaink számára, hogy bemutassák más üzleti lehetőségeiket. Nincs havidíja!

A Xprofit.win küldetése, hogy elérjük az első hónapban a több mint 50 000 tagot. Miután elérjük a mérföldkövünket, elkezdjük értékesíteni termékeinket és a kényszerített egyenes vonalú mátrix, majd még többfajta üzlet jön és még több boldog tagunk lesz.

MI A TERMÉKÜNK! Termékünket ezen a weboldalon keresztül értékesítjük. A nyereségünk egy részét ebbe a cyclerbe fektetjük be, és nagy vagy kicsi szórást hozunk létre, ahol mindenki kereshet. Ha sikeres lesz velünk: hívd meg barátaidat, reklámozzák oldalunkat, vásároljunk pozíciókat és keresünk sok pénzt! MIT BIZTOSÍTUNK A legstabilabb cycler szkriptet biztosítjuk hibák nélkül, azonnali és automatikus kifizetéssel. Bármely tag tud keresni, nincs különleges tagságunk vagy trükkünk a pénzvesztésért.MINDENT KIFIZETÜNK! Mi mindent kifizetünk, amit keresel. Megkaphat annyi pozíciót, amennyit csak akar. Az egyik pozíció óránként indul, teljesen automatikus. A pozíciókat automatikusan rendezi. Nem teszünk különbséget a pozíciók között kézzel, minden tagunknak egyenlő esélye van keresni. A pozíció ára csupán 1,00 $ Vásárolj, csomagokat Óránként..

Cégünkről! Kicsi cég vagyunk, aki a weboldal tervezésével és programozásával foglalkozik. Ez az oldal egyike azon projekteknek, amelyekből megtudhatjuk, hogy az emberek hogyan reagálnak erre. Ha sikerrel járunk ezen a webhelyen, sokkal többféle befektetést fogunk végrehajtani: mátrix, cikler vagy hyip szkriptek.Termékünket ezen a weboldalon keresztül értékesítjük. A nyereségünk egy részét ebben a ciklussal fektetjük be, és nagy vagy kisebb átugrást hozunk létre, ahol mindenki kereshet. Ha sikeres leszel velünk: hívd meg barátaidat, reklámozzák oldalunkat, vásároljunk helyeket és keresünk sok pénzt!

Automatikusan Müködik minden! Több számla is megengedett. Pif áthelyezési lehetőség.Processzorok: Bitcoin, Payer és Advcash

Ha csatlakozni szeretnél akkor Kérlek Kantincs ide!!!A PACVADS!!!

Létrehozol egy Bitcoin tárcát pl. a Blockchain oldalán és már folyhat is a bitcoin gyűjtögetés.
Több lehetséges Bitcoin tárcát is létrehozhatsz, melyeknek egy részletesebb listáját itt találod.Az oldal használata

Az oldal a Faucetbox oldalán található bitcoin oldalakon segíti elő a Bitcoin gyűjtögetést. Az előbbi link az összes az oldalon található bitcoin oldalt felsorolja, ez a rotátor azonban csak az értékesebb - több Satoshit fizető - oldalakat tartalmazza. Azért a Faucetboxra esett a választás, mert az ott lévő oldalak egy egységes követelményrendszernek felelnek meg, aminek következtében a fizetés elmaradásának a kockázata alacsony.

A fizetés a Faucetbox-on keresztül történik, ami további garancia arra, hogy hozzá is juthatunk a lekattintott Satoshinkhoz.

A Faucetboxon viszonylag alacsony a kikérési minimum (13.000 Satoshi), ami lehetővé teszi a napi kikérést. A rotátorban mindíg szerepel annyi oldal, aminek a lekattintásával naponta kikérhetővé válik a Faucetboxban lévő pénzünk. A napi kikérés automatikusan történik.

A Faucetbox 48 órán belül fizet, így maximum 2 napot követően a naponta szorgalmasan kattintók folyamatos napi jövedelemhez juthatnak.

Ez a rotátor a megkeresett Satoshikért semmiféle plusz jutalékot nem számol fel. Az oldal haszna csupán abból származik, hogy ha valaki még nem regisztrált a tartalmazott bitcoin oldalakon, vagy azok bármelyikén, akkor a rotátor üzemeltetője kapja a refereálti jutalékot. Ha azonban valaki már regisztrált az adott bitcoin oldalon, akkor a refjuti nélkül is élhet a rotátor nyújtotta előnyökkel.Vezérlő elemek:

  • A felső vízszintes sávban jobb oldalon található jobbra mutató zöld nyilacskával indul a Bitcoin oldalakon a gyűjtögetés. Amikor egy oldallal végeztél, ismét erre a gombra kell kattintanod és a következő oldalra kerülsz. Ezt addig folytathatod, amíg ismét az első oldalra nem érsz.
  • Az Ugrás gomb segítségével az általad kívánt sorszámú bitcoin oldalhoz ugorhatsz. Az oldalak sorszáma lentebb megtalálható. (EZ MÉG NINCS KÉSZEN!)
  • A gomb új fülön/ablakban megnyitja az éppen meglátogatott bitcoin oldalt
  • A gomb segítségével újra betöltheted az éppen meglátogatott bitcoin oldalt
  • A vezérlő gomboktól balra egy kis számológép található, mely segít abban, hogy néhány oldalon gyorsabban haladj. Vannak olyan oldalak, melyek azt kérik a captcha megoldásán túl, hogy számolj ki egy y=a+(b*c) formába rendezett képletet. Ezzel a "számológéppel" ezt megteheted itt is. Ehhez nincs más dolgod, mint a megfelelő számokkal fel kell töltened a "számológép" mezőit, majd klikkelj a "Számol" gombra!
  • Az oldalon a tartlmazott bitcoin oldalak karbantartása folyamatosan zajlik. Ugyanakkor ha egy nap nem áll rendelkezésre elegendő Satoshi az adott bitcoin oldalon, akkor még nem kerül törlésre. Ha a tulajdonosa újra feltölti az egyenleget, akkor újra kattintható az oldal. Ez igen gyakran megesik, ezért az oldal csak egy hét után kerül ki véglegesen a listából.


Amennyiben az odallal kapcsolatban további információra van szükséged, esetleg javaslatod van, azt megteheted a következő e-mail címen: singular@faucet.rotator.adatai.eu.